uzņēmējdarbība
08:00 - 03.10.2023
Ar cieņu pret vēsturiskām vērtībāmKuldīgā būvniecībā notiek liela rosība – visur kaut ko labo, restaurē un ceļ. Interesanti! Kas tur būs? Tā Kurzemniekam lasītāji vaicājuši ne reizi vien. Kopā ar uzņēmuma Linde Invest pārstāvjiem Kasparu un Kristu Bergmaņiem un Lindes būves vadītāju Oskaru Ziemeli devāmies apskatīt trīs objektus.
08:00 - 27.09.2023
Krodziņš trim paaudzēmDzīvās uguns krodziņš Klūdziņa, kas pazīstams ar savu gardo šašliku, ir viens no vecākajiem restorāniem Kuldīgā – augustā tas nosvinēja 30. gadadienu. Īpašniekam Guntim Stuceram vaicājam, kā šai laikā klājies.
09:00 - 02.09.2023
Sestdienas rītā pēc svaigas maizesKuldīgā, Liepājas ielā 23, sestdienu rītos nu var iegādāties un nogaršot tikko ceptu maizi ar dabīgo ieraugu. Ceptuvē Celms maize ir klasiskā, rudzu, olīvu un sēklu maize, kā arī bagete un fokača.
08:00 - 02.09.2023
Kuldīgā pirmā apartamentu viesnīca Gothards durvis vēra pirms Jāņiem – 22. jūnijā. Viesnīcas koncepcijā stāsts par Kurzemes hercogu dzimtu savijas ar mūsdienu interjera un dzīvesveida tendencēm.
08:00 - 15.08.2023
Medus uzskatāms par mūsu senču pirmo saldumu. Tas ir brīnumlīdzeklis, kas palīdz pret saaukstēšanos, uzlabo imūnsistēmu, ir gards cukura aizvietotājs dzērienos un izmantojams ne vien desertos, bet arī kā piedeva jeb mērce sāļām uzkodām un gaļas marinādei. Kuru ziedu medu visvairāk izvēlas Kuldīgas novada iedzīvotāji? Vai bizness ir ienesīgs? Par to saruna ar bitenieku Pēteri […]
08:00 - 14.08.2023
08:00 - 06.06.2023
09:00 - 30.04.2023