Sestdiena, 18. oktobris
Vārda dienas: Rolands,  Rolanda,  Ronalds,  Erlends,  Lūkass

uzņēmējdarbība

uzņēmējdarbība

08:00 - 03.10.2023

Ar cieņu pret vēsturiskām vērtībām

Kuldīgā būvniecībā notiek liela rosība – visur kaut ko labo, restaurē un ceļ. Interesanti! Kas tur būs? Tā Kurzemniekam lasītāji vaicājuši ne reizi vien. Kopā ar uzņēmuma Linde Invest pārstāvjiem Kasparu un Kristu Bergmaņiem un Lindes būves vadītāju Oskaru Ziemeli devāmies apskatīt trīs objektus.

08:00 - 27.09.2023

Krodziņš trim paaudzēm

Dzīvās uguns krodziņš Klūdziņa, kas pazīstams ar savu gardo šašliku, ir viens no vecākajiem restorāniem Kuldīgā – augustā tas nosvinēja 30. gadadienu. Īpašniekam Guntim Stuceram vaicājam, kā šai laikā klājies.

09:00 - 02.09.2023

Sestdienas rītā pēc svaigas maizes

Kuldīgā, Liepājas ielā 23, sestdienu rītos nu var iegādāties un nogaršot tikko ceptu maizi ar dabīgo ieraugu. Ceptuvē Celms maize ir klasiskā, rudzu, olīvu un sēklu maize, kā arī bagete un fokača.

08:00 - 02.09.2023

Kurzemes vēsture iemiesojas viesnīcā

Kuldīgā pirmā apartamentu viesnīca Gothards durvis vēra pirms Jāņiem – 22. jūnijā. Viesnīcas koncepcijā stāsts par Kurzemes hercogu dzimtu savijas ar mūsdienu interjera un dzīvesveida tendencēm.

08:00 - 15.08.2023

Medu pērk tikai zāļu vietā, un bizness sarucis

Medus uzskatāms par mūsu senču pirmo saldumu. Tas ir brīnumlīdzeklis, kas palīdz pret saaukstēšanos, uzlabo imūnsistēmu, ir gards cukura aizvietotājs dzērienos un izmantojams ne vien desertos, bet arī kā piedeva jeb mērce sāļām uzkodām un gaļas marinādei. Kuru ziedu medu visvairāk izvēlas Kuldīgas novada iedzīvotāji? Vai bizness ir ienesīgs? Par to saruna ar bitenieku Pēteri […]

09:00 - 30.04.2023