Pirmdiena, 6. janvāris
Vārda dienas: Spulga,  Arnita

Lai jaunajā gadā netrūkst maizes!

Raksta autors: Jēkaba Aleksandra Krūmiņa teksts un foto

07:18 - 04.01.2025

Img 8555
Kuldīgas maizes ceptuves baltmaizes ceha brigadiere un konditore Inta Vēreniece liek kastēs baltmaizes un radziņu pirmo rīta partiju. To siltu uzreiz ved Kuldīgas veikaliem.

„Ceram, ka 2025. gads būs ražīgs un veiksmīgs gan mums, gan pircējiem. Vēl ir, kur augt,” saka Kuldīgas maizes ceptuves tirdzniecības menedžere Lana Kulberga. Jau pusotru gadu kopš īpašnieka maiņas šī ražotne ar maizi un konditorejas gardumiem priecē kuldīdzniekus un pircējus citviet Latvijā. Ceptuvē domā arī par jaunumiem.

L.Kulberga turpina: „Cerējām, ka decembrī maizi pirks vairāk, bet to tāpat pērk labi, un par to esam pateicīgi. Konditorejas izstrādājumus pērk īpaši – spēj tik cept! Gada izskaņā vairāk pasūta pīrāgus, plātsmaizes un kūciņas. Pircēji iecienījuši kārtaino ābolkūku, vēl cepam Decembra kūciņu ar piparkūku garšvielām. Maize mums īpaši garšīga – sātīga un dabīga, ar pievienoto vērtību, un to vedam pa visu Latviju. Katrā valsts nostūrī ir savi privātie cepēji, mazākas un lielākas ceptuves, bet arī mūsu maizi novērtē it visur. Cilvēki no Latvijas otra gala ir zvanījuši, kur to var nopirkt.

Turpinām strādāt pie tā, lai mūsu maize būtu veikalu Maxima sortimentā. Ar lielajiem veikalu tīkliem pārrunas notiek reizi gadā. Ir doma sadarboties vēl ar citiem, bet pamats apgūts. Otrdienās, ceturtdienās un sestdienās produkciju pārdodam Kuldīgas tirgū un, izņemot svētdienas, tirgojam arī Dārziņā, kas tagad ir ceptuves veikaliņš.

Šogad noteikti ieviesīsim kādu jaunu maizi. Domājam rīkot aptaujas, uzklausīt ieteikumus. Ar mums var sazināties privāti, var zvanīt pa tālruni 26435585 vai viedokli izteikt feisbuka lapā un tiktoka kontā. Mājaslapa vēl top. Pagājis pusotrs gads, kopš esam atguvušies. Process, jāsaka godīgi, ir pagrūts, bet ļoti cenšamies, turamies un priecājamies, ka mūs atbalsta. Viss gads vēl priekšā.”

Atbildēt